Promovare Online - te putem ajuta cu acele tehnici de promovare online care sunt eficiente pentru tine si pe care nu doresti sau nu le poti face pe cont propriu. Vrei rezultate durabile?

Folosim metode de promovare a site-ului tau, al caror efect dureaza mult:

  • Optimizare SEO – iti crestem numarul de vizitatori care cauta pe Google servicii sau produse ca ale tale.
  • Email marketing – te ajutam sa construiesti o baza de date de clienti potentiali, cu care apoi sa comunici prin newsletter.
  • Content marketing – combinam scrierea de articole, ghiduri si alte materiale, astfel incat sa fii in vizorul clientilor tai potentiali pe termen lung, pana cand au nevoie de tine.
  • Social media marketing – te ajutam sa construiesti o comunitate in jurul brandului tau, care apoi sa devina influentatori si ambasadori ai serviciilor sau produselor tale. Avem solutii imbatabile si de ultima generatie: te punem in contact direct cu toti utilizatorii interesati de afacerea ta, de exemplu prin serviciul "Facebook Mass Message" si multe multe multe ... altele.

Vrei rezultate rapide? Daca te grabesti, putem aplica si metode de marketing online care au rezultate imediate:

  • Campanii AdWords – reclamele text care apar deasupra rezultatelor naturale, la cautari in Google. Este o metoda de promovare site prin care poti obtine clienti sau vanzari, inca din prima luna.
  • Facebook Ads – In acest moment, e foarte probabil ca cel putin o parte dintre clientii tai folosesc Facebook, chiar si daca doar sa se uite. Din acest motiv, Facebook este un loc bun in care sa-ti vada reclama. Este o tehnica de promovare online a carei importanta creste din ce in ce mai mult.
  • Remarketing – iti readucem pe site clienti care ti l-au mai vizitat cel putin odata, prin afisarea de reclame text sau banner, care le aduc aminte de tine, serviciile sau produsele tale.

5 out of 5 stars
PROMOVARE Romania
PROMOVARE Romania
5 out of 5 stars
1 year ago
FIRMA SEO SERVICII SEO PLOIESTI BUCURESTI TIMISOARA BRASOV CLUJ IASI CONSTANTA SIBIU ROMANIA