SEO Ploiesti – serviciul de optimizare pentru pagini web, site-uri de prezentare si magazine online ale firmelor din Ploiesti. Acest serviciu creste performanta unui website prin optimizarea continutului, alinierea la standardele web pentru compatibilitate, viteza si securitate.

Cum procedam noi atunci cand oferim servicii SEO pentru firmele din Ploiesti ?

Realizam un audit tehnic al website-ului clientului, prin care observam necesitatile si stabilim obiectivele de lucru.

Anuntam clientul despre rezultatul obtinut si ii aducem solutia sau solutiile potrivite pentru optimizare, dar si bugetul necesar pentru serviciul de optimizare SEO.

Dupa ce primim confirmarea de la client, incepem efectiv sa implementam serviciile noastre in vederea optimizarii website-ului clientului.

Serviciul SEO prevede optimizarea tehnica a tuturor elementelor ce sunt incluse in paginile web ale unui website sau magazin online: optimizare titluri si descrieri, optimizare linkuri interne si externe, optimizare imagini, optimizare video, optimizare documente … sunt aproximativ 230 de servicii web incluse, servicii seo ce vor fi implementate in functie de tipul de website sau magazin online, in functie de platforma web folosita, in functie de limba utilizata si altele.

Serviciile SEO oferite firmelor din Ploiesti, cresc performanta unui website sau a unui magazin online, ajuta la implementarea corecta a tehnologiilor web viitoare, ajuta la indexarea corecta in motoarele de cautare: Google, Bing, Yandex, dar si in cadrul retelelor de socializare: Facebook, Linkedin, Pinterest si Twitter.

Serviciul de optimizare SEO se realizeaza periodic, de obicei inaintea lansarii unui website sau a unui magazin online, dar si atunci cand tehnologiile web solicita actualizari majore ale platformei web sau atunci cand marii jucatori ai pietei online – Google si Facebook – solicita acest lucru prin actualizarea algoritmilor.

Ce se intampla daca nu imi optimizez website-ul sau magazinul online ?

Interesul pentru serviciile SEO al firmelor din Ploiesti este in crestere in ultima perioada, cand pe piata online au aparut sute de site-uri pe aceeasi nisa in aceeasi zona de desfacere. Singurul serviciu care va poate ajuta sa iesiti in evidenta pe termen lung este SEO – motoarele de cautare vor face diferenta si vor clasa intre primele rezultate acele website-uri si magazine online care sunt conforme cu „regulamentul lor pentru webmasteri”.

Cat dureaza executia serviciilor SEO ?

In urma auditului tehnic, vom informa clientul asupra acestui aspect, de obicei un website necesita aproximativ 3-5 zile pentru implementarea serviciilor SEO, in schimb pentru un magzin online, in functie de platforma, aceste servicii pot necesita aproximativ 7-10 zile.

Uneori, in functie de situatie, este posibil sa includem in cadrul serviciilor noastre si schimbarea serviciului de gazduire web cu un serviciu de gazduire web mai eficient, adaptat nevoilor website-ului sau magazinului online al clientului, iar acest lucru poate creste durata de finalizare a serviciilor cu 1-2 zile in plus.

Cat costa serviciile SEO pentru website-ul sau magazinul online al unei firme din Ploiesti ?

Pretul pentru serviciile SEO nu este fix, exista insa o predictibilitate daca ne referim la portofoliul de clienti deja existenti in Ploiesti, insa fiecare site fiind unic, serviciile vor necesita un numar de ore de lucru diferit la un website decat la un magazin online.

In principiu, costurile pentru serviciile SEO in Ploiesti sunt de 500-1500 lei pentru un website si de 1500-3000 lei pentru un magazin online. Preturile sunt informative, este absolut necesar sa ne trimiteti o cerere de oferta pentru a obtine pretul exact pentru website-ul sau magazinul firmei dvs.

Exista website-uri sau magazine online care necesita mai multe ore de lucru decat preconizam atunci cand estimam un pret, insa dupa audit-ul efectuat pentru website-ul sau magazinul firmei dvs, veti stii sigur ce putem face si cat costa serviciile noastre, dar si durata de executie a acestor servicii SEO.

Cum comand serviciile SEO Ploiesti ?

Acest serviciu poate fi comandat completand formularul de mai jos, in care va solicitam datele necesare: nume reprezentant, nume societate comerciala, adresa website sau magazin online, numar de telefon de contact, adresa de e-mail pentru corespondenta si un spatiu text in care puteti scrie mesajul pentru echipa noastra.

Toate solicitarile vor fi analizate de echipa noastra si vor primi raspuns in 24h.

Dupa aprobarea proiectului, va vom transmite contractul si factura proforma.

In termenul stabilit, vom furniza serviciile seo conform contractului.

Ce nu facem ?

Nu trimitem spam, nu va sunam inutil, nu va bombardam ulterior cu ofertele noastre, datele pe care ni le transmiteti le folosim strict pentru a va trimite oferta sau raspuns la solicitarea dvs.

Nu colaboram cu persoane fizice, cu firme inexistente, nu oferim serviciile pentru website-uri si magazine online ilegale sau care vand/ofera produse si servicii ce intra sub incidenta legii.

Nu folosim tehnici ilegale sau impotriva standardelor web pentru a oferi unui website sau unui magazin online avantaje in vederea cresterii vizibilitatii online in mod artificial.

De ce noi ?

Suntem profesionisti si va oferim sansa de a avea un website sau un magazin online optimizat ca la carte. Suntem o agentie de publicitate, nu suntem freelanceri, colaboram cu succes cu zeci de firme din Ploiesti si din tara.

Va asteptam sa ne contactati pentru a incepe, completati formularul de mai jos !