Fii pe prima pagina cu SEO Ploiesti!

Fii pe prima pagina cu SEO Ploiesti!

SEO este acronimul de la Search Engine Optimization si se refera la introducerea de cuvinte cheie in platforma, generand blacklinkuri, creand articole pe acele cuvinte cheie, ce sunt postate pe site-uri de profil. Optimizarea poate fi interna si externa. Prin SEO In Site se optimizeaza intern cuvintele cheie introduse in platforma, website-ul tau fiind mult mai usor de indexat in primele pagini Google. SEO Off Site consta in postarea unor articole pe diferite blog-uri sau site-uri, continand cuvintele cheie respective.

Google a schimbat modalitatea de indexare a website-urilor la 1 noiembrie 2018. Pentru ca un site sa ajunga pe primele pagini este nevoie sa fie optimizat pentru orice dispozitiv, sa aiba ultimele update-uri si plugin-uri si sa aiba in spatele site-ului introduse anumite cuvinte cheie.

SEO Marketing Solutions este o agentie de marketing ce se ocupa de crearea site-urilor web, optimizarea acestora si promovarea, ajuntand companiile sa detina un site web care sa ajunga in primele pagini Google. Imaginea ta conteaza cel mai mult, apeleaza la o firma noastra de web design pentru a iti crea site-ul perfect ce se va potrivi cu afacerea ta.

In prezent, conform statisticilor, 85% din oameni cauta online produsele sau serviciile pe care le doresc, de aceea detinerea unui website este esentiala pentru afacerea ta. Un website de calitate trebuie sa fie optimizat, sa fie usor de accesat si bine structurat.

Pentru ca site-ul tau sa poata fi accesat de cat mai multe persoane, ideal ar fi sa se situeze pe prima pagina Google. Pentru a se realiza acest fapt, cea mai buna modalitate este efectuarea unei campanii SEO.

Conform statisticilor anului 2018, SEO este cea mai raspandita metoda de promovare a magazinelor online. Detinerea unui magazin online este esentiala pentru aducerea profiturilor cat mai mari si atragerea noilor clienti, apeland la o firma ce creeaza campanii SEO in Ploiesti pentru a iti promova site-ul web, vei atrage mai multi clienti. Este esential pentru un site web sa fie optimizat, deoarece cumparaturile efectuate de pe un smartphone sunt in jur de 40% din totalul vanzarilor tarii noastre. Pana in prezent, aproximativ 66% dintre site-urile de tip magazin online din Romania sunt optimizate pentru orice dispozitiv.

Crearea unui site web pentru a iti vinde produsele este cea mai buna idee daca doresti sa cresti pe piata si sa obtii profituri cat mai mari, aproximativ 70% dintre cumparatori aleg sa comande de pe internet, acestia considera ca shopping-ul online este mai bun si gasesc oferte mai avantajoase. Practic, pe un site poti adauga o sectiune de review la produse, unde viitorii clienti pot vedea ce spun alte persoane despre produsul respectiv, acest lucru va fi un impuls spre a cumpara produsul respectiv. Cauta SEO Markting Solutions si incepe o campanie de promovare a site-ului ta pentru a putea ajunge pe primele pagini Google, tineti minte ca un procent de 80% dintre persoanele care petrec timp online au cumparat cel putin o data ceva din mediul online.

In prezent, oamenii petrec mai mult timp pe internet decat in viata reala, de aceea pentru a putea creste profiturile apeleaza la campanii de promovare online. Este cea mai buna solutie pentru a creste pe piata si a te face cunoscut. O persoana cauta pe Google, in medie, pana la pagina a treia, de aceea este recomandat sa te clasezi in primele trei pagini Google. Printr-o campanie SEO ti se vor introduce niste cuvinte cheie in spatele site-ului, ceea ce te va ajuta sa ajungeti mai usor pe primele pagini Google.

SEO este solutia pentru a aduce site-ul in primele pagini Google, cauta o firma specializata in campanii SEO si rezultatele dorite nu vor intarzia sa apara, cu o investitie foarte mica vei ajunge pe prima pagina Google intr-un timp foarte scurt.

Imaginea ta conteaza foarte mult in atragerea de potentiali clienti. Datorita procentului foarte mare de persoane ce prefera cumparaturile online sau cauta anumite servicii pe Google, este indicat sa ai un site web, pentru ca oamenii sa te gaseasca mai usor. Nu este de ajuns sa ai o pagina simpla de prezentare sau un magazin online unde produsele nu sunt structurate. E ca si cum ai pastra dezordine in magazinul tau, un client va paraasi imediat locatia. Apeleaza la SEO Marketing Solutions pentru creare site prin care sa atragi mai multi clienti. Pentru ca procentul persoanelor ce cauta si achizitioneaza produse de pe telefonul mobil este foarte mare, este indicat ca website-ul tau sa fie optimizat pentru aceste dispozitive, in cazul in care nu ai site-ul optimizat, va fi dificil de accesat de pe telefonul mobil, iar potentialii clienti vor parasi pagina ta si se vor indrepta spre alte site-uri mai bine structurate si mai usor de accesat.

Un site web bine structurat si cu un design uimitor nu este de ajuns, trebuie sa apelezi la o companie specializata in campaniile SEO pentru a te ajuta sa ajungi pe prima pagina Google prin implementarea unor cuvinte cheie. Campania SEO este cea mai avantajoasa si utilizata metoda de promovare, aducand rezultate uimitoare si beneficii imense.

Nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne! Fa primul pas pentru a avea o campanie de succes si pregateste-te pentru numarul mare de clienti pe care ii vei atrage. Alege succesul, alege promovarea prin SEO Marketing Solutions !

By |2018-11-09T10:30:02+00:00noiembrie 2nd, 2018|Servicii SEO|
Contacteaza-ne pe WhatsApp